Què és el Naturisme?

L’any 1974 la FNI (Federació Naturista Internacional) va definir el naturisme com:

"El naturisme és una manera de viure en harmonia amb la natura, caracteritzada per la pràctica de la nuesa en comú, amb la finalitat d'afavorir el respecte a un mateix, als altres i al medi ambient"

dimarts, 2 de desembre del 2008

Joves del CCN

Qui som?
Els Joves del CCN, som joves d’ entre 18 i 30 anys amb una finalitat en comú, “el Naturisme”. 
És una secció inclosa dintre del Club Català de Naturisme, feta per joves i organitzada per joves, registrada i censada dintre de la Secretaria General de la Joventut des de l’any 1999.



Per què hi som?
Per fomentar aquest sa i respectuós estil de vida, entre la juventut, el col·lectiu més minoritari en aquesta pràctica però, també, el futur més proper.
Per donar a conèixer el naturisme entre els joves com una sortida als estereotips marcats per la societat d’avui en dia.

I què és el Naturisme?
L’any 1974 la FNI (Federació Naturista Internacional) va definir el naturisme com:
“El naturisme és una manera de viure en harmonia amb la natura, caracteritzada per la pràctica de la nuesa en comú, amb la finalitat d'afavorir el respecte a un mateix, als altres i al medi ambient”
Els Joves Naturistes acceptem aquesta definició de naturisme com la més idònia a la nostra filosofia.

Quins són els nostres interessos generals?
Sens dubte els interessos del Joves Naturistes són la conservació del Medi ambient, l’ecologia, l’alimentació, la humanitat,... en general tot el que estigui relacionat amb la Natura. Ens agrada practicar Nudisme, descobrir coses noves i aprendre cada dia, i sobretot, fer amics.



Què fem?
Aportem suport als nouvinguts, solucionem possibles dubtes, ens donem a conèixer, fem amics, fem "quedades" a les piscines Picornell, excursions a la natura, trobades internacionals, activitats a l’alberg, tallers i fires… I tot allò que se'ns acudeixi proposar.
Això només com a col·lectiu de joves, no cal dir que, a més a més, també participem activament a totes les activitats generals del club!

Què volem?
Volem que descobreixis aquesta manera de ser i així poder créixer junts.

Sigues Benvingut!

T’ esperem, no tinguis por, tenim els braços oberts!
Amics naturals, sense estereotips socials, sense prejudicis, i sobretot amb veu i recolzament, per opinar i que se t’escolti.

Contacta amb nosaltres
Pots contactar amb nosaltres per mitjà de:
Correu electrònic oficial: joves@naturisme.cat
Missatgeria intantània: jovesdelccn@hotmail.com
(Encara que no és necessari estar associat per participar amb nosaltres, hi ha un grapat d’avantatges pels socis)



Reflexió
Una secció de joves organitzada per joves.
La secció de joves no és separatista ni elitista, amb els braços oberts tots sou benvinguts, tant és l'edat. Doncs jove és aquell amb la capacitat de canviar i canviar-se, de renovar i renovar-se. És aquell amb la capacitat d'estar en constant moviment, aprenent i fent-se a si mateix, i això amic, aquest esperit pot donar-se a qualsevol edat. Existim per a fer-nos notar, no per a discriminar. Doncs un cor innovador sona millor i més fort, que una sola veu.

Advertència
Compte amb l’elitisme i els panys amb clau, que sempre estan a l'aguait. 
Joves, no hem d'allunyar-nos del grup general, hem d'integrar-nos, fer-nos escoltar en ell i provocar canvis i moviments, en una paraula: PARTICIPAR. 
Voluntaris en Organització, voluntaris en el butlletí, voluntaris en els mitjans de comunicació, voluntaris en mans, ulls, oïdes i veu. Voluntaris a la Junta. 
Fem nostre el CCN, no ens apartem. Tenir el que és nostre està bé, però tan seu com nostre i tan nostre com seu.

Què és el Naturisme?

L’any 1974 la FNI (Federació Naturista Internacional) va definir el naturisme com:

"El naturisme és una manera de viure en harmonia amb la natura, caracteritzada per la pràctica de la nuesa en comú, amb la finalitat d'afavorir el respecte a un mateix, als altres i al medi ambient"