Què és el Naturisme?

L’any 1974 la FNI (Federació Naturista Internacional) va definir el naturisme com:

"El naturisme és una manera de viure en harmonia amb la natura, caracteritzada per la pràctica de la nuesa en comú, amb la finalitat d'afavorir el respecte a un mateix, als altres i al medi ambient"

dilluns, 9 de febrer del 2009

Memòria 2008 i perpectives pel 2009


Hola joves i no tan joves,

Durant aquest any 2008 el grup de Joves del CCN ha tingut dues parts molt diferenciades. 
Desde la marxa de la Nupy a l'estranger, a finals del 2007, el grup de Joves del CCN anava una mica perdut. Però a partir del segon trimestre d'aquest any un grupet de “Socis Joves” es va posar al capdavant dels Joves del CCN.
Van iniciar el seu camí proposant a la web una kdd a l'alberg d'El Fonoll on l'èxit va ser el detonant. 
Es van estrènyer més els llaços entre antics socis joves i nous joves a la kdd que va organitzar el Club al càmping el Templo del Sol, al mes de Maig, creant el grup més gran i més sòlid.
Ja al Juliol es va proposar fer una excursió per pujar a La Mola, muntanya dintre del Parc Natural de Sant Llorenç, a la vora de Matadepera, i sopant al mateix cim, on hi ha un bonic restaurant.
I per arrodonir-ho abans de les vacances, entre el 18 i 20 de Juliol es va proposar fer una kdd a València, concretament a la centre naturista de Sierra Natura, on el jovent que hi va anar va poder participar en el Xè cross de Sierra Natura que organitza el mateix centre.
Durant l'Agost es va crear la nova página web dels Joves del CCN dintre de la web de Club: www.naturisme.cat/joves.html 
Ja a finals de Setembre es van fer unes “eleccions” per escollir a un representant de Joves del CCN, on el socis més joves d'entre 18 i 30 anys podien escollir a qui seria la seva vocal.
L'últim dia del mes de Novembre al grup de Joves va organitzar una kdd infantil on els més petits del club acompanyats dels seus pares van poder gaudir d'una jornada divertida amb jocs i berenar pels més menuts a les Piscines Picornell.
Al desembre el Joves del CCN van crear el seu propi blog on s'explica totes les activitats que han organitzat o hagin col·laborat activament: www.joves-del-ccn.blogspot.com
I per arrodonir aquest any 2008 també es va organirzar una kdd jove amb tallers a l'alberg d'El Fonoll on els assistents van ser els protagonistes.

Per aquest 2009 els Joves del CCN tenen com a gran repte l'organització del Cross que cada any es celebra al Poble Naturista El Fonoll. 
A part, volem organitzar una acampada a El Fonoll en un cap de setmana, fer kdds a les platges, excursions de muntanya i tornar a anar a València per poder còrrer el XIè Cross de Sierra Natura.

I no cal dir que farem el que estigui a les nostres mans per gaudir, difondre i normalitzar el naturisme dintre de la societat, sense oblidar-nos de participar i col·laborar activament en les activitats que el Club Català de Naturisme organitzi.

Doncs ja sabeu joves, i no tan joves, si voleu col.laborar en el projecte només cal que envieu un mail a joves@naturisme.cat.

Joves del CCN

Què és el Naturisme?

L’any 1974 la FNI (Federació Naturista Internacional) va definir el naturisme com:

"El naturisme és una manera de viure en harmonia amb la natura, caracteritzada per la pràctica de la nuesa en comú, amb la finalitat d'afavorir el respecte a un mateix, als altres i al medi ambient"